Diensten

 

 

 

 

Wij kunnen u verschillende werkzaamheden en diensten aanbieden waaronder:

 

Cv-installaties:     Door onze jarenlange ervaring op het gebied van aanleg en montage  van cv-installaties  kunnen wij u deskundig advies geven over uw persoonlijke wensen.

 

Vloerverwarming:    Dit is een van onze parade paardjes. Omdat wijzelf, maar inmiddels ook veel van onze klanten enorm tevreden zijn om het comfortabele van vloerverwarming, hebben wij in het begin van 2012 geinvesteerd in nieuwe machine’s om dit bij u thuis op een schone en snelle manier te installeren. Met de aanschaf van een vloerverwarmingsfreesmachine met stofzuiger kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn. De frees maakt sleuven in uw strijkvloer waarin de vloerverwarmingsslangen worden gelegd. Tegelijkertijd zuigt de krachtige vacuumzuiger alle stof  op.

 

Dak-en zinkwerken:    Op het gebied van dakbedekking zijn de laatste jaren heel wat ontwikkelingen gaande.  Naast het bitumineuze dakwerk zijn wij gespecialiseerd in het aanbrengen van dakbedekking . Dit EPDM rubber word  d.m.v. verlijmingop de ondergrond  aangebracht.  Dit materiaal heeft zich in de markt bewezen dat een levensduur van zo´n  30 jaar moeiteloos haalbaar is.  Het is rekbaar,  UV-bestendig  en zeer milieuvriendelijk.  EPDM tubber is ook verkrijgbaar voor vijvers en waterbasins. Voor het verlijmen van dit EPDM  zijn wij in het bezit van een profesionele lijmspuit waarmee de lijm onder druk van een compressor op de ondergrond en het EPDM word aangebracht. Hiermee bereiken wij het resultaat van een keurig strak bedekt dak.

 

Zink en koperwerken:     Voor het vervangen of repareren van uw zinken of koperen goten bent u bij ons op het juiste adres.  Verder alle voorkomende werkzaamheden aan uw zink of koperwerk in en om het het huis kunnen wij voor u verzorgen. U kunt hierbij ook denken aan zinken of koperen  hemelwaterafvoeren, vergaarbakken en dakranden.

 

Gas- en waterinstallaties:    Ook  gas en waterleidingen worden door ons met de grootste zorg aangelegd, in zowel koper als kunststof leidingsystemen.

 

Sanitair:    Een vakkundige installatie van uw badkamer is van het allergrootste belang.  We laten uw wensen voorop staan.  Samen met u bereiken we het resultaat:  een plaats waar u tot in lengte van jaren kunt genieten van rust en weldaad. Ook voor het plaatsen van inbouwresrevoirs tbv een hangend toilet bent u bij ons op het juiste adres.